Älvsjö Ängsväg 6 tel 08 6400880. Öppet 10-18, lördag 11-16, söndag 12-16. Prenumerera på nyhetsbrev, nere vänsterspalten. 
Rea på många varor nu, vi flyttar till nya lokaler.


Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2020 billebro

Powered by FozzCom  9.99

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Fotoutrustning

Ta vackra bilder av ståtliga landskap eller föreviga de viktiga ögonblicken i livet. Bygg upp din egen fotostudio eller komplettera din privata fotoutrustning med passande komponenter! Oavsett om du är fritidsfotograf med ett gediget intresse eller professionell fotograf har vi rätt fotoutrustning för att du ska lyckas med dina bilder.

Billebro har tagit fram ett urval av kompletta studios och passande komponenter till din fotoutrustning! Låt inte din utrustning stå i vägen för din kreativitet. Ge dig själv de absolut bästa förutsättningarna till att ta bilder som väcker och förmedlar äkta känslor!

Fotostudio, komplett
Fotostudio, komplett
Fotostudio, komponent
Fotostudio, komponent
Mikrofoner för kamera
Mikrofoner för kamera
Projektor
Projektor


Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet. Öppet 7 dagar i veckan, 1500kvm stor lagerbutik på ÄLVSJÖ ÄNGSVÄG 6 intill Stockholmsmässan, under Willys i Älvsjö. Tel 086400880 och 0735411123. Kom på besök!

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!