DJ för firmafest, bröllop. Design av dansgolv och DJ-miljö. 3500kvm ljud ljus DJ även beg. Dörarp Ljungby Tyresö Krylbo Ånge. Studio Replokal Bostad se www.uthyres.eu Familjen driver Skogsrejv. Betala swish 1231272434, cash, kort, resurs, SEB, Swedbank, bankgiro, IBAN.
Kundvagn
Kundvagnen är tom!

Även uthyrning av företagsbostäder se www.uthyres.eu och www.ramsjocamping.com
 

Även MEJERIET ÅNGE 3500kvm
Hyr in dig, hyra replokal, studio etc med eller utan utrustning (massor av utrustning finns!!)
Bidra med jobb här med renovering av lokalerna och eller montera ljud ljus samt transportera
Vara ledare eller projektledare, koordinator
Producera events och show, planera in datum
Utbilda, hålla kurser
Finansiera, söka bidrag, sköta ekonomi administration
Marknadsföra, skapa samarbeten långsiktigt

Så kontakta mig på 0735411123 texta eller ring (även whatsapp o telegram) eller application@billebro.se

Detta kan leda till samarbete med SKOGSREJV som dotter Yrla Miranda driver samt många andra samarbeten. Jag äger och förvaltar även FOLKETS HUS RAMSJÖ med scen och 450 publikplatser samt HEDSJÖ CAMPING med 350m sandstrand och 10.000kvm öppen yta i ett fd sand och grustag intill HEDSJÖ SKOLA. Möjligheterna är unlimited. Hur blir det ännu bättre och vad mer är möjligt?

Jag är DJ, dansare, poet, healer, volleybollspelare, superkapitalist, singel, livskonstnär, eventkoordinator, VD och ägare för billebro.se ramsjocamping.com uthyres.eu . 3000kvm ljud och ljusutrustning finns till förfogande, även antika roliga grejor!
Postorder eller hämta. Boka besök på info@billebro.se. Swish 1231272434

©2024 billebro

Powered by FozzCom  9.99

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Service och garanti-ärenden sköts oftast inte av oss utan de sköts istället direkt av våra leverantörer. Se text nedan.

Om du inte följer våra anvisningar att skicka direkt till den service-agent vi anvisar tillkommer en administrativ avgift på 995 kr samt räkna med väsentligt  förlängd servicetid.Obs för faktura-ärenden med Klarna ring 08- 120 120 10

För privatpersoner och företag gäller olika garantivillkor. För företag och/eller professionell användning gäller 3 månaders garanti på de flesta produkter. För privatpersoner gäller 1 år, Casio 3 resp 5 år på olika modeller.

För rökmaskiner så gäller ej garanti i många fall. För att garanti ska gälla så ska rengöring göras inuti efter varje gång den använts, dvs att använda rengöringsvätska efter varje gång och/eller rengöring med tryckluft som flera hyrföretag gör på sina rökmaskiner. Annars kläggar den igen inuti precis som kaffebryggare som ej rengörs.

Har du en vara av nedanstående fabrikat så ska den varan skickas direkt till generalagentens serviceverkstad. Kontakta oss om du har en produkt från någon av följande fabrikat:

CASIO
dB TECHNOLOGIES
DYNACORD
ELECTRO VOICE
JBL
RELOOP
ZOOM

* Produkterna skall enbart skickas med företagspaket. 

Vi debiterar minimum kostnad på 1495:- plus fraktkostnader för följande serviceärenden:
Kund väljer att ej reparera efter felsökning och lämnat prisförslag på reparation.
Kategoriseras kunds egen skötsel (t.ex. byta säkring, yttre rengöring, byta kladdig kabel)
Ingrepp har skett i produkten.
Produkten är hanterad på ett ovarsamt och oaktsamt sätt.


För att göra ett serviceärende:

Börja med att rapportera ett serviceärende genom att fylla i nedanstående formulär.
Fyll i allt så noga du kan.
Det är mycket viktigt att Du fyller i felbeskrivningen så beskrivande det bara går. Det är krav från leverantörerna.
 
Vi testar produkten enligt den angivna/medföljande felbeskrivningen. Efter konstaterat fel reparerar eller ersätter vi produkten.
 
För felfria produkter som inskickats, eller för produkter vars fel uppkommit genom uppenbar brist vid hantering eller en direkt felaktig användning, debiteras undersökningsavgift 1495kr respektive serviceavgift plus returfrakt.
 
Det är kundens ansvar att produkten förpackas väl för att minimera risken för transportskador, fraktföretagets packanvisningar gäller. Vid undermålig förpackning på inkommande produkter för service tas en extra emballageavgift a’ 150:- ex moms ut vid återsändandet av produkten.
 
I det fall varan varit defekt direkt vid uppackning så måste det anmälas inom 8 dagar från mottagandet. Om en vara är defekt från början så tar vi tillbaka den med vår egen frakt - vi skickar er fraktinformation per email, vi betalar inga utlägg för extern frakt.

Leverans efter service
Ange om produkten skall hämtas eller skickas tillbaks efter avslutad service
Inskickat av
Ordernummer
Ange det ordernummer som ni beställde den felande produkten på.
Returadress gata/box
Returadress postnr/ort
Telefon
E-post
Produkt
Serienummer
Fabrikat
Välj fabrikat, eller ange det i textrutan nedan om det saknas i listan
Garantianspråk
Om garantianspråk fyll i fakturanr. Kvitto/garantibevis måste bifogas vid garantianspråk!
Inköpsdatum
Ange vilka tillbehör som ni skickar med
Felbeskrivning
Skriv exakt vad du gjorde när felet uppstod, samt vad du tror felet är. Om du inte skriver exakt vad du gjorde gäller inte garantin.
 
Jag (ägare/inlämnare/inskickare av ovanstående produkt) har lämnat korrekta serviceuppgifter och har tagit del av all ovanstående information.
 
OBS! För att hanteringen av din produkt skall gå så snabbt som möjligt är det mycket viktigt att du tejpar fast servicerapporten direkt på produkten, och inte bara lägger den i förpackningen.
Samt gör en kopia som du tejpar fast på utsidan av paketet, så vi direkt kan se vad det gäller innan vi öppnar det.
Tack på förhand!

Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyr eller köp ljud eller DJ-utrustning. Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen! Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!